Excursiereis Toscane En Elba in Cansciana Terme

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Cansciana Terme Vakantie Last minute Cansciana Terme

Goedkope vakantie Italie

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Excursiereis Toscane En Elba in Cansciana Terme

All inclusive ItaliŽ Last minute ItaliŽ Cansciana Terme

goedkoop naar italiŽ cansciana terme cansciana terme
All inclusive ItaliŽ Cansciana Terme

vanaf
Ä 598,-

All inclusive Cansciana Terme

Excursiereis Toscane en Elba

Nadat u na een gratis voorovernachting in Nederland uitgerust aan de rondreis begint bereiken we via een mooie route door Duitsland en Tirol het Italiaanse Toscane. Onze bestemming in deze welbekende streek in ItaliŽ is een gerestaureerd 3-sterren hotel in een fraai 19e eeuws gebouw: Hotel La Speranza. Van hieruit zullen we de hoogtepunten van Toscane evenals het eiland Elba verkennen!


Behalve prachtige landschappen herbergt het fotogenieke Toscane een rijke historie waarbij de invloed van de Renaissance duidelijk zichtbaar is. Historische steden staan tijdens de rondreis dan ook centraal te beginnen bij het en nbsp;ruim 1.000 jaar oude Casciana Terme waar Hotel La Speranza zich bevindt. Uiteraard heeft u de nodige vrije momenten om dit en nbsp;charmante stadje te verkennen.


Maar ook Pisa de stad die bekend staat om zijn wereldberoemde scheve toren en Siena een prachtige stad die door zijn goed bewaard gebleven Middeleeuwse stadsbeeld jaarlijks vele bezoekers trekt doen we tijdens de rondreis natuurlijk aan. Vervolgens maakt u kennis met het op 2 na grootste eiland van ItaliŽ Elba en bewonderen we Middeleeuwse bouwwerken en UNESCO's Werelderfgoed in San Gimignano en Volterra. Kortom: een schitterende rondreis door ItaliŽ!


Nieuw concept van busreizen

Stip en nbsp;Reizen introduceert een nieuwe aangenamere manier van reizen per touringcar! Wat houdt dit in? Direct vanaf de start ervaart u het ultieme vakantiegevoel! Bij en nbsp;Stip Reizen zijn lange opstaproutes namelijk taboe oftewel: u rijdt niet via tientallen tijdrovende opstaproutes en vervelende omwegen maar ervaart het toppunt van comfort tijdens een GRATIS€voorovernachting€ in een hotel in en nbsp;Arnhem (of omgeving). Hier verblijft u op basis van logies en ontbijt.

U begint dus volledig uitgerust aan uw prachtige rondreis en beslist zelf via welke route of met welk vervoersmiddel u naar het betreffende en nbsp;hotel reist. U vertrekt namelijk op eigen gelegenheid naar het hotel in Arnhem (of omgeving). Indien u met de auto reist kunt u deze gratis bij het hotel parkeren! Na een comfortabele overnachting en een heerlijk ontbijt vertrekt u vervolgens gelijk naar uw vakantiebestemming. Uw vakantie begint dus direct omdat u dichtbij de grens overnacht! Voor deze overnachting betaalt u niets! Het is een extra service zodat u het ware vakantiegevoel kunt beleven!

Onze voordelen op een rijtje:


gratis voorovernachting nabij de grens in een middenklasse hotel inclusief ontbijt
gratis parkeren tijdens uw gehele vakantie
geen lange aan- en opstaproutes uw vakantie begint dus direct

Kortom: de nieuwe manier van busreizen!


en nbsp;

Organisatie: Stip Reizen
Prijs vanaf: Ä 598,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere vakantie naar Cansciana Terme

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkoop naar italiŽ cansciana terme RSS Goedkope vakantie ItaliŽ